Liderske mudrosti kaluđera koji je

5 €
  • Telefon:
  • 068-323-380
  • Lokacija:
  • Andrijevica

Šarma nam otkriva sa kakvim se izazovima suočava lider kompanije u usponu tokom ovih burnih i promjenljivih vremena.

Saznajte i vi kako glasi čudesna i dugovječna formula liderstva zbog koje će vam čitava poslovna zajednica odati priznanje. Upoznajte mudrog posetioca koji je preobrazio jednu kompaniju i pokazao kako postati vizionarski lider primeren ovim naopakim vremenima. Bez obzira na mesto koje zauzimate u svojoj firmi i trenutne okolnosti u vašem životu, pružite svoj maksimum i izmenite ne samo svoj život, već i svet oko vas.

Piter je lider kompanije koja prebrzo napreduje, i vrlo brzo stiže do onog momenta kada mu profit postaje važniji od ljudi.

Među njima nema poverenja, produktivnosti je malo, a kreativnosti još manje. Jednostavno rečeno: ljudima više nije stalo. U trenutku najjače krize u Piterovoj kompaniji se pojavljuje naočit mladić obučen u crveni ogrtač sa kapuljačom koju nose tibetanski kaluđeri. Ispostavlja se da je taj čovek neobičnog izgleda u stvari Džulijan Mantl, Piterov stari prijatelj. On se, za vrijeme svog dugog odsustva, upoznao sa Velikim Mudracima Sivane, koji su razvili izuzetan sistem sticanja zapanjujućih nivoa ličnog i profesionalnog ispunjenja. Uz Džulijanovu pomoć i uz pomoć primjene veoma posebne formule liderstva, Piter je spoznao kvalitete i veličinu pravog lidera.