Vođa bez titule – Robin Šarma

5 €
  • Telefon:
  • 068-152-154
  • Lokacija:
  • Andrijevica

Ovde je priča o Blejku, rođenom gubitniku koji upoznaje Toma, otresitog trgovca koji ga uvodi u tajne uspeha.

Predivno napisana knjiga, ne samo za osobe koje moraju profesionalno da iskažu uspeh već i sve one koji streme saznanjima kako da i pored teškoća, na koje nailazimo u svakodnevnom životu, kroz integraciju i implementaciju ovde opisanih metoda postanu drugačiji i da se prilagode mogućim izazovima.

Svet se nalazi u velikim previranjima, mnoge kompanije propadaju, druge moraju da odgovore na nepredviđene izazove. Da bi čovek odgovorio svim tim stresnim zahtevima mora da iskaže stvaralačku volju i moć. U ovoj knizi se razvija univerzalni koncept koji za tu svrhu budi i oslobađa neophodnu energiju.

Poruka u knjizi „Vođa bez titule“ glasi – da uspeh ne zavisi od novca, uticaja ili položaja već od ideja, odlučnosti da se nešto sprovede i izdržljivosti. Nije bitno ko si i šta radiš već spremnost da se izađe iz zone komfora i da se iskoriste šanse i prilike koje se ukazuju u teškim vremenima.

Svaki čovek ima snagu i resurse da postane vođa ukoliko pruži svoj maksimum i posveti se cilju. Ovde se daju saveti kako da se bolje organizuje svoje vreme i kako da se upotrebe životne lekcije u svrsi menjanja sebe i okoline. Upravo kao i u NLP metodologiji!